(+45) 21 75 20 14 biodomdk@gmail.com

Biodom 33

Vores kraftigste model og et fyr der kan opvarme selv de største huse.

  • Bolig størrelse 80 – 500 m2
  • Effekt område 37 kW (8,6 – 37 kW)
  • Effektivitet over 92%
  • Røgrør diameter Ø 80
  • Vand indhold i kedel 142 l
  • Pilletank 310 L
  • Strøm tilslutning 230 V 50 Hz
  • Dimensioner H x W x D (cm) 150 x 100 x 73
  • Vægt 328 kg

Avanceret BIO-LOGIC teknologi for maksimal effektivitet

BIODOM 33s styres af BIODOMs innovative egen udviklede BIO-LOGIC teknologi der giver mange fordele. BIO-LOGIC giver større effektivitet, store besparelser på energiomkostningerne og beskytter miljøet med lav emission. Elektronikken tager højde for alt hvad der har indflydelse på en korrekt og optimal forbrænding såsom: Træk i skorstenen, (vindretning, nyrenset/ urenset) højtryk/lavtryk, luft fugtighed, pillekvalitet, mm. Dette gør at BIODOM modsat andre mærker har samme effektivitet hos brugeren som ved instituttet der har lavet testrapporten. Evnen til at genkende pillekvalitet reducerer funktionelle problemer som følge af dårlig pille kvalitet.

BIODOM 33s egen udviklede elektronik, giver fuldautomatisk drift fra tænding til moduleret udgangseffekt i henhold til faktiske varmebehov. Automatiske modulering af effekten garanterer høj forbrændings effektivitet og lave missioner.

Forbrændingshærden er lavet af speciel varmeresistent støbejern for bedre holdbarhed.

BIODOM 33s har et stort askereservoir som let tømmes med den medfølgende askesuger. Den integrerede pilletank på 310 liter giver plads til flere dages forbrug om vinteren og til flere uger om sommeren. Timeren med ugeprogram giver øget komfort og et særdeles økonomisk pilleforbrug.

Varmeveksleren i kedlen er designet til effektivt at lede varmen over til centralvarmeanlægget, samtidig gør designet at det ikke er nødvendigt at montere shunt foran kedlen.

BIO-LOGIC teknologi sikrer dig nem vedligeholdelse, høj komfort, pålidelighed og besparelser på de årlige varmeudgifter, hvilket gør BIODOM 33s til den rigtige varmekilde til dit hus.

Moderne design med flot finish og kvaliteten i top

BIODOM 33s opfylder alle kriterierne for klasse 5 i henhold til standarden EN 303-5: 2012

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.