(+45) 21 75 20 14 biodomdk@gmail.com

Biodom 27c5

Basismodellen i vores program, men stadig et avanceret fyr der giver enormt meget for pengene.

  • Bolig størrelse 80 – 450 m2
  • Effekt område 30,8 kW (8,6 – 30,8 kW)
  • Effektivitet over 93,1%
  • Røgrør diameter Ø 80
  • Vand indhold i kedel 74 l
  • Pilletank 280 L
  • Strøm tilslutning 230 V 50 Hz
  • Dimensioner H x W x D (cm) 140 x 91 x 66
  • Vægt 240 kg

BIODOM 27A kedel – et effektivt og økonomisk biomasse varmesystem

BIODOM 27c5 er en gennemprøvet kedel der er udviklet igennem næsten 2 årtier. Med sin kompakte størrelse er kedlen let at installere i ethvert fyrrum. Baseret på det gennemprøvede BIODOM varmevekslings koncept er BIODOM 27c5 et logisk valg til at erstatte olie og gasfyr. Det integrerede pillereservoir på 280 liter giver komfort til lang drift. Timeren med ugeprogram gør det muligt, at programmere den automatiske drift af BIODOM 27c5. Forbrændingshærden er lavet af specielt varmeresistent støbejern for ekstra holdbarhed. Varmeveksleren med indbygget rengøringsaggregat i turbulatorerne er designet til at effektivt overføre varmen til centralvarmeanlægget. Det store askereservoir rengøres let med den medfølgende askesuger. Enkel og nem rengøring. Tager ca. et minut at fjerne aske.

BIODOM 27c5 er udstyret med en innovativ egen udviklet/designet elektronik, der giver fuld automatisk drift, fra tænding til modulerende udgangseffekt til det faktiske behov for varme. Automatisk funktions tilpasning garanterer høj forbrændings effektivitet og lav emission under alle forhold. Bare tryk på start, når kedlen er installeret. Elektronikken tager selv højde for alt der har indflydelse på korrekt og optimal forbrænding, så som træk i skorsten, pille kvalitet, luftfugtighed mm.

Modsat andre mærker bevarer Biodoms kedler den målte effektivitet, da elektronikken hele tiden optimerer alle forhold for en korrekt og optimal forbrænding.

Den høje kvalitet, den høje forbrændings effektivitet, installations fleksibilitet og dokumenteret pålidelighed er de egenskaber, der vil give dig komfort, sikkerhed og besparelser på energiomkostningerne i fremtiden. Det gør BIODOM c5 til det bedste valg blandt træpillefyr i sin kategori.

BIODOM 27c5 opfylder alle kriterierne for klasse 5 i henhold til standarden EN 303-5: 2012

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.